27 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

PSD, atac dur la PNL! Vezi detalii

Foto: stirileprotv.ro

PSD lansează acuzații grave la adresa PNL. Într-un mesaj pe Facebook, social-democrații îi acuză pe liberali că se folosesc de starea de urgență pentru a da adevărate tunuri cu echipamente medicale cumpărate prin intermediul firmelor de casă, la prețuri uriașe, scrie stiripesurse.ro.

,,Ziua și tunul din bani publici, dat de PNL! În ultimele săptămâni, deviza guvernului liberal a devenit ’’Pandemia apără hoția!’’. În timp ce românii sunt ținuți în case, iar mii de firme românești dau faliment în lipsa unor măsuri concrete de sprijin, prietenii liberalilor fac profituri uriașe din bani publici.

După ce liberalii și-au mufat firmele de casă la contractele grase de la Guvern pentru distribuirea măștilor, dezinfectanților și biocidelor, prin atribuire directă, acum Ministerul Sănătății obligă spitalele din țară să plătească la suprapreț materialele sanitare ’’repartizate’’ de UNIFARM. Evident, la prețuri duble față de piața liberă.

Pentru Orban și ai lui nu contează că oamenii au rămas fără venituri, că nivelul de trai a scăzut, că economia se prăbușește. Preocuparea lor este să îi amenințe pe români cu noi amenzi uriașe dacă nu vor purta măști la suprapreț, începând cu 15 mai.

Hoția PNL nu va rămâne nepedepsită! Imediat ce starea de urgenţă se va încheia, în Parlamentul României vom iniţia constituirea unei comisii de anchetă care să verifice toate achiziţie publice făcute de guvernul PNL în această perioadă”, precizează PSD în mesajul de pe Facebook.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns