27 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Neymar nu va ajunge la Real Madrid! Ofertă uriașă refuzată de PSG

Real Madrid se luptă cu rivala FC Barcelona pentru transferul lui Neymar. Oferta de 100 de milioane de euro plus trei jucători a fost refuzată de PSG. Foto: digisport.ro

Telenovela Neymar la Real Madrid s-a încheiat! PSG a refuzat o ofertă uriașă făcută de echipa spaniolă pentru transferul brazilianului Neymar, anunță L’Equipe în ediţia de azi, articol preluat de digisport.ro.

Potrivit publicaţiei din Hexagon, conducătorii grupării madrilene au oferit trei jucători – galezul Gareth Bale, columbianul James Rodriguez şi costaricanul Keylor Navas – plus suma de 100 milioane de euro în schimbul starului naţionalei Braziliei. Șefii lui PSG sunt dispuşi să accepte jucători ca monedă de schimb, pe lângă o sumă de bani, însă “pachetul” oferit de Real Madrid nu a fost pe placul lor, adaugă L’Equipe.

L’Equipe a oferit ultimele detalii legate de oferta făcută de Real Madrid. Foto: lequipe.fr

Starul brazilian speră să-și găsească o nouă echipă până pe 2 septembrie, atunci când se va închide actuala perioadă de transferuri. Până atunci, el a fost reprimit la antrenamentele campioanei Franței, după o săptămână în care s-a pregătit separat. Staff-ul medical a anunţat că fotbalistul este apt de joc pentru meciul cu Toulouse, de duminică.

Pe langă Real Madrid, Neymar mai este dorit de FC Barcelona și de Juventus Torino. Brazilianul a fost transferat în urmă cu doi ani de la Barcelona la PSG în schimbul sumei record de 222 de milioane de euro.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns