2 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Două spitale de copii din București au rămas fără apă caldă de 3 zile

Foto: Agerpres

Două spitale de copii din București, Spitalul Marie Curie și Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robănescu, nu au apă caldă de 3 zile, potrivit hotnews.ro.

Problema a fost semnalată abia joi seară de Emanuel Ungureanu, deputat USR și vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, pe pagina sa de Facebook: “Am fost în vizită acolo la Anastasia, o fetiță din Cluj-Napoca de 5 anișori, care suferă cumplit după un traumatism cranio-cerebral teribil. Am sunat din nou la spital azi, nu venise apa caldă”.

Astăzi este a patra zi fără apă caldă în cele două spitale, după cum au confirmat managerii celor două unități medicale, Daniel Buzatu și Liliana Pădure. Cele două au centrală comună, iar de vină este o avarie RADET.

“În acest centru de recuperare (Centrul Robănescu – n.red.) sunt îngrijiți copiii care au suferit accidente grave, traumatisme cranio-cerebrale, suferinzi adunati din toate colțurile României, copii foarte fragili! Cum este posibil ca nimeni să nu fie interesat de condițiile de igienă pentru acești copii? Alo, România, un spital din București, capitala României, nu are apă caldă de 3 zile și mamele nu își pot spăla copiii, saloanele nu se pot igieniza corespunzător! Mă aude cineva?”, a scris Emanuel Ungureanu pe Facebook.

Cei doi manageri spun că nu au fost anunțați, până la această oră, când s-ar putea rezolva situația.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns