26 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

CFR Cluj a câștigat derby-ul cu FCSB! Vezi ce a declarat Dan Petrescu

Foto: gsp.ro

CFR Cluj a reușit să câștige derby-ul cu FCSB cu 1-0, singurul gol al meciului fiind marcat de fundașul Paulo Vinicius în minutul 79. La faza premergătoare acestui gol, FCSB a rămas în inferioritate numerică, după ce Bogdan Planic a primit cartonașul roșu.

La finalul partidei, Dan Petrescu a comentat succesul reușit de CFR Cluj dar a și taxat  comentariile adversarilor, care s-au plâns de arbitrajul lui Istvan Kovacs. ,,O victorie venită pe final, dar o victorie meritată. Nu țin minte ca FCSB să fi avut vreun șut pe poartă. FCSB era echipa cu cea mai bună formă, știam valoarea lor, dar ne-am adaptat repede. Terenul n-a fost foarte bun, ne-am adaptat mai bine pentru că ne-am antrenat în această săptămână aici, dar cred că această victorie e meritată. (…)Să vorbim despre arbitraj? Mai au curajul să vorbească? Ce-a făcut Kovacs, ne-a băgat mingea în poartă? Faultul a fost de roșu dacă ne raporăm la intensitate. E penibil dacă mai vorbești de arbitri și când n-ai niciun șut pe poartă”, a spus Dan Petrescu, potrivit gsp.ro.

Înaintea declarațiilor făcute de antrenorul lui CFR Cluj, atacantul celor de la FCSB, Florinel Coman, acuzase arbitrajul lui Istvan Kovacs. „Niciodată nu trebuia să dea roșu la acea fază. Istvan Kovacs nu trebuia să ne arbitreze”, a spus Coman. În urma victoriei din derby-ul cu FCSB, CFR Cluj rămâne liderul Ligii 1 cu 47 de puncte, în timp ce echipa antrenată de Bogdan Argeș Vintilă ocupă locul 4 în clasament, cu 39 de puncte.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns