4 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

A aruncat gunoiul în drum și s-a trezit cu el la ușă! Se trece la amenzi

Foto: digi24.ro

O șoferiță din județul Mehedinți a primit o lecție importantă de ecologie. Femeia a primit prin poștă o pungă cu gunoi pe care o aruncase la marginea pădurii. Potrivit digi24.ro, expeditorul este un tânăr din Gorj care a găsit o factură în punga cu deșeuri.

Zona respectivă este frecvent ecologizată de firma de salubritate. Angajații caută prin gunoaiele abandonate pentru a descoperi documente care îi pot trimite la persoanele care poluează. Așadar, factura a fost indiciul care l-a condus la femeia care a aruncat resturile.

Parcarea din apropierea Dealului Bujorăscu este transformată de foarte multe ori în ghenă pentru cei care tranzitează zona. Un tânăr nu a mai suportat nepăsarea oamenilor și a luat atitudine. „M-am oprit să mănânc. Dar ce să mănânci dacă vezi un morman de gunoaie? Întâmplarea a fost că, printre gunoaie, doamna sau domnişoara a lăsat o factură. Le-am ambalat bine şi le-am trimis la adresă. N-a venit coletul înapoi, aşa că şocul vieţii ei a fost când l-a primit”, a povestit tânărul.

Reprezentantul Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu spune că anunță Garda de Mediu de fiecare dată când sunt documente printre deșeurile abandonate, pentru a se stabili identitatea persoanei care le-a aruncat. Garda de Mediu aplică sancțiunile necesare, iar gunoiul va fi livrat acasă fiecărei persoane.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns