Zlatan Ibrahimovic, aproape de revenirea la echipa națională a Suediei

Foto: facebook.com/ZlatanIbrahimovic

Atacantul lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, ar putea reveni la echipa națională a Suediei, scrie digisport.ro.

,,Îmi este dor de echipa națională. Vreau să văd Friends Arena plină cu tricouri galbene. Fotbalistul căruia nu îi mai lipsește nimic și-a încheiat deja cariera, iar eu nu am terminat”, spunea fotbalistul în vârstă de 39 de ani în urmă cu două zile.

În urma acestor declarații, Federația de Fotbal din Suedia a reacționat imediat. Hakan Sjostrand, președintele federației, și selecționerul Janne Andersson au mers ieri la Milano, pentru a purta discuții cu Ibrahimovic. ,,Când Zlatan și-a manifestat deschiderea față de meciurile echipei naționale, am simțit că e un lucru important și firesc să ne întâlnim și să discutăm cât mai rapid posibil. Mă bucur că am reușit să aranjăm această întâlnirea atât de repede”, a spus selecționerul Janne Andersson, pentru site-ul federației. ,,Întâlnirea a fost una foarte bună și satisfăcătoare. Am hotărât să continuăm dialogul”, a fost reacția președintelui Sjostrand.

În anul 2016, după Campionatul European, Ibrahimovic își anunța retragerea de la echipa națională. Recent, Zlatan a postat o fotografie de arhivă pe rețelele de socializare în care îmbracă tricoul naționalei Suediei, atașând mesajul: ,,Nu ne-am mai văzut demult”.