Zidane s-a întâlnit cu Pogba în Dubai

Zinedine Zidane și Paul Pogba au susținut că întâlnirea lor din Dubai a fost doar o coincidență și că nu are legătură cu vreun transfer la Real Madrid al fotbalistului de la Manchester United. Foto: Daily Mirror

Zinedine Zidane l-a dorit foarte mult pe Paul Pogba la Real Madrid dar transferul nu s-a realizat în această vară. Surpriză însă! Cei doi au fost văzuți de jurnaliștii de la Daily Mirror  în Dubai vorbind pe marginea unei piscine, scrie digisport.ro. O întâlnire în urma căreia au apărut alte zvonuri că Real Madrid pregătește o nouă ofertă pentru fotbalistul lui Manchester United.

Fotbalistul francez se află în Dubai pentru un program de recuperare după o accidentare suferită la gleznă. El va rata derby-ul dintre Manchester United si Liverpool. Iar Zinedine Zidane a mers în Dubai  pentru a participa la o conferință despre inteligența artificială în lumea sportului. Cei doi au susținut că întâlnirea dintre ei a fost o pură coincidență.

Când a vrut să-l transfere în vară pe Pogba, Real Madrid s-a lovit de refuzul celor de la Manchester United, care au respins oferta de 105 milioane de euro.