Zeci de percheziții într-un dosar de corupţie care vizează inspecţia tehnică a maşinilor

Foto: news.ro

Zeci de percheziţii au loc în această dimineață, în judeţele Sibiu, Vâlcea şi Mureş, într-un dosar de corupţie în ceea ce priveşte inspecţia tehnică a maşinilor în vederea înmatriculării. Potrivit news.ro, au fost ridicate documente şi de la o instituţie publică din Capitală.

Mai mult, 21 de persoane vor fi duse la audieri, iar printre acestea sunt şi trei lucrători MAI. Astfel, la Sibiu, ofiţerii D.G.A. fac 16 percheziţii domiciliare şi pun în executare 20 mandate de aducere în Sibiu, Vâlcea şi Mureş, mandate emise pe numele unor suspecţi, dintre care 3 lucrători M.A.I..

La Vâlcea, ofiţerii D.G.A. fac 24 percheziţii domiciliare pe raza judeţului, dintre care 12 la o instituţie publică, 11 la locuinţe ale unor persoane fizice şi una la sediul unei societăţi comerciale.

La Mureş, efectuează 7 percheziţii domiciliare, dintre care două la un agent de poliţie, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni financiare. De asemenea, pun în executare un mandat de aducere pentru audierea unei persoane în calitate de suspect.

La activităţile din cele trei dosare penale contribuie Serviciul Special, Serviciul Anchete, Serviciul Analiza Informaţiilor Serviciului Tehnic şi Serviciul Investigaţii, din cadrul Structurii Centrale a DGA, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu – SICE, Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Fraţii Buzeşti” Craiova şi Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.