„Wonder Woman 1984” va fi lansat de Crăciun atât în cinematografe, cât şi online

Foto: news.ro

După mai multe amânări, lungmetrajul „Wonder Woman 1984”, în regia lui Patty Jenkins și cu Gal Gadot în rol principal, va fi lansat în preajma Crăciunului atât în cinematografe, cât şi online, a anunţat Warner Bros, potrivit news.ro.

A fost dezvăluit faptul că  acest film va avea premiera pe HBO Max în aceeaşi zi în care va începe să ruleze în cinematografele americane. El  se va putea vedea pe platforma de streaming timp de o lună.

La nivel internaţional, unde HBO Max nu e disponibil încă, „Wonder Woman 1984” va debuta în cinematografe cu o săptămână mai devreme, pe 16 decembrie.

Producătorii  au renuțat cu greu premiera tradiţională, întrucât filmul „Wonder Woman 1984” – cu un buget de 200 de milioane de dolari – era aşteptat să fie unul dintre filmele de mare succes ale anului, cu potenţialul de a depăşi pragul de încasări de 1 miliard de dolari.

Este improtant de menționat faptul că „Wonder Woman” a fost unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din 2017. El a generat peste 800 de milioane de dolari, la nivel global.

Continuarea, din distribuţia căreia se regăsec Pedro Pascal, Kristen Wiig, Chris Pine, Robin Wright şi Connie Nielsen, era programată să ruleze în cinematografe  încă din  1 noiembrie 2019.