Weekend plin cu evenimente în Capitală. Vor fi restricții în trafic

Brigada Rutieră a Capitalei anunță că în acest weekend vor fi impuse mai multe restricţii de trafic. Foto: Agerpres

Pe bucureșteni îi așteaptă un weekend generos în evenimente. De vineri și până dumincă ei pot merge să se relaxeze în Piața Constituției la ,,Zilele Bucureștiului” sau în Piața Unirii la ,,Simfonia apei”. Sâmbătă dimineață, bucureștenii sunt invitați la turul ciclist organizat de Ministerul de Interne, iar duminică va avea loc loc evenimentul “Triumful Muzicii”, constând în concerte şi spectacole de muzică clasică şi proiecţii pe Arcul de Triumf.

Pentru ca organizarea acestor evenimente să fie una ireproșabilă, polițiștii rutieri anunță restricții în traficul din Capitală. Șoferii nu vor putea circula în zonele unde au loc evenimentele, dar o pot face pe căile ocolitoare. Restricțiile de circulație vor viza artere importante din București, precum Bulevardul Unirii, Bulevardul Libertății sau Bulevardul I.C. Brătianu.

Brigada Rutieră a Capitalei le mai recomandă șoferilor ca în acest weekend sa evite deplasarea în zonele unde vor avea loc evenimentele amintite, să circule cu prudență si să respecte semnalele politiștilor rutieri.