Vodafone a lansat o platformă digitală cu spectacole și cursuri live

 

Foto: wall-street.ro

Vodafone România a lansat platforma digitală ”Împreună suntem mai puternici” menită să ușureze accesul online al oamenilor de acasă la cursuri și spectacole live, precum muzică, teatru, clase de sport și masterclasses pentru dezvoltare personală și profesională (creativitate & utilitate, parenting, storytelling, actorie etc.), conform wall-street.ro.

Tudor Chirilă este curatorul platformei, cel care îi va ajuta pe utilizatori să rămână mereu conectați la muzică și teatru,  și în acest fel să ofere susținere artiștilor direct de acasă.

Publicul va putea regăsi pe această platformă artiști cunoscuți precum Irina Rimes, byron, Damian Drăghici, The Mono Jacks, Cornel Ilie, Ovidiu Lipan Țăndărică, Alexandra Ușurelu, dar și artiști independenți precum Jean Gavril, Dragoș Moldovan sau Alina Manole.

De asemenea, prin intermediul ”Împreună suntem mai puternici”  oamenii de acasă sunt îndemnați să urmărească momente de teatru live interpretate de Florin Piersic Jr., Șerban Pavlu, Dorina Chiriac sau Marius Chivu.

O altă facilitate a acestei platforme este faptul că utilizatorii vor avea acces la cursuri variate precum: hairstyling (Sorin Stratulat), cooking (Alex Petricean), gaming (Maximilian Ioan) sau magie (Marius Drăguș), dar și cursuri de fitness online care includ yoga, cardio, balet etc. Actorii, cântăreții, instructorii de fitness și specialiștii din varii domenii vor ține sesiuni live în fiecare zi.