Vladimir Putin, la 67 de ani! Vezi ce a făcut președintele Rusiei de ziua lui

Vladimir Putin a făcut o plimbare împreună cu ministrul rus al Apărării în Republica Tuva, una dintre cele mai sărace şi îndepărtate regiuni ale Federaţiei Ruse. Putin a cules ciuperci, fructe de pădure şi conuri de pin. Foto: digi24.ro

Vladimir Putin împlinește astăzi 67 de ani iar în acest weekend președintele Rusiei a surprins prin câteva activități mai puțin obișnuite. Potrivit unor imagini difuzate de Kremlin, Putin a făcut o plimbare în mijlocul naturii în Republica Tuva, situată la graniţa cu Mongolia, una dintre cele mai sărace şi îndepărtate regiuni ale Federaţiei Ruse, scrie Agerpres.

Președintele rus a fost însoțit de ministrul Apărării, Serghei Şoigu, originar din regiunea amintită. În imaginile făcute publice, Putin culege ciuperci, fructe de pădure şi conuri de pin. Ne-am urcat mai sus de nori (…) la aproape 2.000 de metri”, spune Putin în înregistrarea difuzată de Kremlin în care apare, de asemenea, conducând un vehicul de teren.

Anterior acestei călătorii a lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al acestuia, a declarat că președintele rus  îşi va serba astăzi ziua de naştere alături de rude și de persoanele apropiate.