Visul lui Cosmin Contra. Vezi ce echipă vrea să antreneze

Cosmin Contra a dezvăluit că a vorbit recent cu Paolo Maldini și că visează să devină antrenorul lui AC Milan. Foto: telekomsport.ro

Declarații interesante ale selecționerului României, Cosmin Contra! Acesta a dezvăluit că a vorbit recent cu Paolo Maldini, fostul mare fotbalist italian. Mai mult decât atât, Contra nu a ascuns faptul că visează la ziua în care o va antrena pe AC Milan, potrivit prosport.ro.

În discuția pe care a avut-o cu Maldini, Cosmin Contra l-a felicitat pe acesta pentru că a preluat frâiele echipei AC Milan şi este convins că o va readuce pe primele poziţii ale campionatului italian. ”Am înţeles că îşi doresc să revină în Champions League. Nu va fi uşor, dar am încredere în Paolo Maldini, l-am şi felicitat pentru noul rol pe care îl are acolo. Nu-i va fi uşor, dar am încredere că va face o echipă foarte bună şi vor reveni acolo unde le este locul”, a spus Contra.

Selecționerul României a jucat la AC Milan în perioada 2001-2002 și a recunoscut că visează să devină antrenorul acestei echipe. ”Visul meu este să ajung la una dintre echipele mari din Europa şi una dintre echipele la care am jucat. Mi-aş dori foarte mult să ajung acolo. Nu e uşor, dar muncesc în fiecare zi şi am ambiţia de a încerca să ajung acolo. Acesta e următorul meu vis, sper să-l îndeplinim şi pe acesta”, a mai spus Cosmin Contra.