29 martie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Viorica Dăncilă, atac dur la ministrul Finanțelor. Vezi detalii

Foto: news.ro

Viorica Dăncilă, premierul României până în noiembrie 2019, i-a răspuns lui Florin Cîţu, după ce ministrul Finanţelor a anunţat că ea, dar şi Eugen Teodorovici trebuie să vină în faţa Parlamentului pentru a da socoteală pentru ,,haosul economic creat de OUG 114″.

,,Iar aduce în spaţiul public informaţii lipsite de adevăr. Domnul Cîţu a fost chemat în faţa Parlamentului şi nu a vrut să vină. Asta spune multe despre dânsul. Mai mult decât atât, dl Cîţu a fost invitat de fostul ministru al Finanţelor la o discuţie cu cifrele pe masă. Nu îmi este teamă să vin în Parlament să discut despre OUG 114, pentru că a adus multe lucruri bune. A mărit salariile din construcţii, a plafonat preţul la gaze, astfel încât să putem proteja populaţia de facturi foarte mari la gaze, lucruri foarte bune. Dar domnul Cîţu este învăţat să facă doar lucruri mai puţin bune pentru România, aşa că este normal ca orice lucru bun să îl atace. Eu ştiu un lucru. Că de la a doua cea mai mare creştere economică din UE pe care a avut-o România când eram noi la guvernare, domnul Cîţu ne-a dus spre criză, lucru care se desprinde din declaraţiile dânsului”, a declarat Viorica Dăncilă în exclusivitate pentru dcnews.ro.

Fostul premier a continuat cu atacurile la adresa ministrului de Finanțe. ,,Noi am împrumutat 89,7 miliarde de lei în trei ani, domnul Cîţu a împrumutat 40 de miliarde în 3 luni, fără transparenţă. Nu găsim banii ăştia nicăieri. Cred că prin aceste afirmaţii, domnul Cîţu vrea să atragă atenţia în direcţia greşită. Vrea să ducă în derizoriu ceea ce observă toţi românii, anume că Guvernul este lipsit de viziune şi că nu a luat nicio decizie bună pentru oameni. Sper să plece cât mai repede acasă!”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns