18 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Victor Ponta anunță o nouă moțiune împotriva Guvernului! Vezi detalii

Foto: facebook.com/victor.ponta

Victor Ponta a anunțat într-un mesaj pe Facebook că Pro România va iniția o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, scrie news.ro. Acest lucru se va întâmpla după ce executivul condus de Ludovic Orban va adopta o ordonanță de urgență care vizează modificări în Sistemul de Sănătate.

,,Guvernul va adopta Ordonanţa de Urgenţă prin care se privatizează banii daţi de români Sistemului de Sănătate ( la iniţiativa Ministrului care ,,operează sambăta şi duminică în loc să se ducă în vacante” Ludovic Orban dixit). În aceeaşi zi, Pro România va începe să strângă semnături pentru o moţiune de cenzură şi sperăm că PSD, UDMR, ALDE şi USR (care nu sunt complici cu Plus şi Voiculescu la acest jaf) să ne sprijine!”,  a scris Victor Ponta pe rețeaua de socializare. Fostul premier a mai precizat  că Pro România va cere imediat Avocatului Poporului sesizarea Curţii Constituţionale.

Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică un proiect de Ordonanţă de Urgenţă care prevede modificarea Legii privind reforma în sănătate, în sensul în care programele naţionale de sănătate – finanţate de stat – vor putea fi derulate ”unitar” de către furnizori publici şi privaţi.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns