16 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Viceprimarul Capitalei: Din 1 martie vor intra în circulaţie primele trei tramvaie noi pe linia 25

Foto: Agerpres

Recent, viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu a spus că pe 1 martie vor intra în circulaţie primele trei tramvaie noi pe linia 25.

“Începând de mâine, ora 05,00, primele trei tramvaie Astra Imperio vor circula pe linia 25, după ce au fost finalizate ultimele probe. Acestea sunt mijloacele de transport cu numerele 21, 22 şi 23 din contractul de 100 de tramvaie Astra Imperio, după ce primele 20 au fost introduse pe linia 41. Traseul liniei 25 face legătura pe axa Sud (CFR Progresul) – Vest (Depoul Militari) a Capitalei şi este unul dintre cele mai intens utilizate”, se arată într-un mesaj postat de viceprimar pe pagina de  Facebook.

În plus, Bujduveanu  a adăugat că administraţia locală continuă  acțiunea de modernizare a transportului public din Capitală prin reabilitarea liniilor de tramvai, anul acesta urmând să înceapă modernizarea a 50 de km, înfiinţarea de noi benzi unice pentru transportul public, digitalizarea serviciilor de informare a călătorilor în staţii prin dotarea cu panouri de informare în timp real, atât vizual, cât şi audio, potrivit unui comunicat Agerpres.

Print Friendly, PDF & Email