Veste bună pentru Ionuț Radu! Va fi răscumpărat de Inter

Jurnaliștii de la Calciomercato scriu că Inter va plăti 12 milioane de euro la finalul sezonului pentru a-l răscumpăra pe portarul lui Genoa, Ionuț Radu. Foto: digisport.ro

Portarul lui Genoa, Ionuț Radu, primește o veste bună după ce a ratat convocarea pentru meciurile naționalei României cu Suedia și Spania. El va fi răscumpărat de Inter Milano la finalul acestui sezon, scrie digisport.ro.

Jurnaliștii de la Calciomercato susțin că nerazzurrii sunt mulțumiți de evoluțiile internaționalului român și că vor plăti 12 milioane de euro pentru a-l readuce la Inter. Rămâne de văzut dacă Antonio Conte îl va păstra pentru a-i face concurență lui Samir Handanovic, sau dacă va fi implicat într-o altă tranzacție.

În altă ordine de idei, Helmuth Duckadam s-a arătat surprins de faptul că selecționerul Cosmin Contra nu l-a convocat pe Ionuț Radu pentru meciurile cu Suedia și Spania. ,,Nu înțeleg de ce Contra nu l-a mai convocat la lot pe Ionuț Radu. Chiar nu înțeleg. Acest băiat joacă titular în Seria A. El a luptat împotriva lui Ronaldo, iar tu nu îl aduci la lot? Aici nu este vorba doar de Contra. Indiferent cine o să fie selecționer pe viitor, totuși nu trebuie să îl lase acasă pe Radu. Nu are voie,” a comentat Duckadam.