21 martie 2023

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Vâlcea: Restricţii de circulaţie pe DN 7 şi DN 67 pentru efectuarea de lucrări

Mai multe restricţii de trafic sunt impuse marţi pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu şi DN 67 Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu, pentru a permite efectuarea de lucrări la partea carosabilă, potrivit Agerpres.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, marţi, în funcţie de condiţiile meteorologice, sunt impuse mai multe restricţii de trafic pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu şi DN 67 Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu, pentru a permite efectuarea de lucrări la partea carosabilă, astfel:

– DN 7, km 199 – 200, pe raza localităţii Călimăneşti, judeţul Vâlcea, se lucrează la decolmatarea şanţurilor şi îndepărtarea viiturilor. Până la ora 16,00, circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale, dirijat de piloţi de circulaţie;

– DN 67, km 141 – 146, pe raza localităţii Slătioara, judeţul Vâlcea, se execută lucrări de reparaţii asfaltice. Până la ora 18,00, circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale, dirijat de piloţi de circulaţie;

– DN 67, km 174 – km 182, pe raza localităţilor Buneşti şi Bârzeşti, judeţul Vâlcea – se execută lucrări de reparaţii asfaltice. Până la ora 18,00, circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale, dirijat de piloţi de circulaţie.

Se recomandă conducătorilor auto să reducă viteza în zona lucrărilor şi să circule cu prudenţă sporită.

Print Friendly, PDF & Email