Vă era dor de Elena Udrea? Vezi ce a spus azi la Curtea de Apel

Elena Udrea a mers la Curtea de Apel București împruenă cu iubitul său, Adrian Alexandrov.                                         Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Elena Udrea a avut prima apariție publică în această dimineață de la întoarcerea în țară din Costa Rica. Fostul ministru al Turismului a mers la Curtea de Apel București, pentru a fi prezentă la procesul privind finanțarea campaniei electorale din anul 2009. În acest proces, Elena Udrea este acuzată de luare de mită și spălare de bani.

La ieșirea din sala de judecată, ea a făcut declarații optimiste. ,,Mă voi prezenta la toate termenele. Mă bucur foarte mult că sunt acasă și că mi-am dorit foarte mult că sunt acasă. Eu cred că lucrurile sunt în schimbare spre bine în România, în general, și în justiție. Am motivele mele pentru care cred lucrul acesta. Nu vreau să fac nici analize, nici să spun ce părere am, nici să spun motivele pentru care am plecat, nici motivele pentru care am venit. (…) Eu cred că lucrurile sunt în schimbare spre normalitate în țara aceasta, inclusiv în justiție. Lucrurile vor intra în logica lor de normalitate”, a spus Elena Udrea, potrivit stiripesurse.ro.

Fostul ministru al Turismului a refuzat să facă alte precizări legate de dosarele sale sau de plecarea în Costa Rica. Răspunzând unei întrebări, Elena Udrea a spus că se pregăteşte pentru botezul fiicei sale, Eva.