Unul dintre câştigătorii de la Oscar critică dur Apple pentru tastaturi

Foto: news.ro

Taika Waititi se numără printre câștigătorii de la Oscar, acesta fiind desemnat câştigător pentru “Cel mai bun scenariu adaptat”. Potrivit news.ro, acesta a lansat un atac la adresa Apple pentru tastaturile de pe laptopurile MacBook.

“Apple trebuie să-şi repare tastaturile. Este imposibil să scrii cu ele şi au devenit şi mai rele. Mă fac să mă întorc la PC. Tastaturile Apple sunt groaznice”, a spus Taika Waititi.

Apple a fost criticată foarte dur pentru tastaturile sale în ultimii ani. Din cauza mecanismului folosit, numit de companie “fluture”, sub taste intra mult praf şi impurităţi până în punctul în care nu mai funcţionau corect.

Apple a folosit acelaşi tip de tastatură pe laptopurile sale timp de 5 ani, ignorând problema. Într-un final, compania americană a recunoscut defectul şi a lansat chiar un program de reparare a acestora.

Anul trecut, Apple a lansat o nouă versiune de MacBook, care a renunţat la mecanismul blamat de tastatură. Aceasta a fost primită mult mai bine şi până în prezent nu au mai fost raportate probleme.