Un tânăr din județul Buzău a furat un semafor! Vezi cum a fost pedepsit

Foto: jurnaldebuzau.ro

Un tânăr din comuna Beceni, judeţul Buzău, a fost prins de poliţişti, după ce a furat un semafor instalat pe drumul judeţean DJ 203K, scrie antena3.ro. Din motive încă necunoscute, tânărul în vârstă de 32 de ani din comuna Beceni a hotărât să fure semaforul instalat pe drumul judeţean.

Potrivit anchetatorilor, la audieri, tânărul a declarat că a furat semaforul pentru că avea nevoie de acumulatorul din interior. Din nefericire pentru el, poliţiştii din comună au reuşit să afle în câteva zile unde a ajuns semaforul instalat pentru şantierul aflat în lucru pe drumul judeţean, astfel că i-au făcut tânărului ,,o vizită”.

,,În data de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Beceni, au identificat principalul bănuit în cazul unui furt – un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Beceni.

Din verificări s-a stabilit faptul că în noaptea de 04/05 februarie a.c., bănuitul ar fi sutras un semafor, instalat temporar, pe un tronson de drum de pe DJ203K, din localitatea Beceni, aflat în lucru.

Față de bănuit a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de lângă Judecătoria Buzău pentru a dispune cu privire la măsura preventivă”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Judecătorii din Buzău urmează să stabilească, astăzi, dacă tânărul care a furat un semafor va fi arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile sau va fi cercetat în stare de libertate ori sub control judiciar.