Un tânăr a fost amendat cu 10.000 de lire sterline pentru o petrecere

Foto: GettyImages

Un tânăr a fost amendat cu suma de 10.000 de lire sterline (10.800 de euro) pentru că a organizat o petrecere cu peste 50 de invitați. El le-a scris vecinilor pentru a-și cere scuze pentru că a încălcat restricțiile, potrivit digi24.ro.

Studentul, în vârstă de 19 ani, a scris că „petrecerea prostească” de la locuința sa din Lenton, Nottingham, „a scăpat de sub control”.

El a adăugat că el și colegii de locuință au invitat doar 25 de prieteni, pentru a rămâne în limita permisă, dar alte zeci de persoane au apărut pe neașteptate la petrecere.

„Nu a fost niciodată intenția noastră să vă stricăm seara. A fost o greșeală majoră din partea noastră, având în vedere atât problemele pe care le-am provocat, cât și pandemia care afectează societatea noastră”, a scris tânărul.

Poliția din Nottinghamshire a declarat că studentul va trebui să se prezinte în instanță în cazul în care nu reușește să plătească amenda uriașă sau dacă o contestă.

Poliția a fost chemată în urma unei plângeri făcute de vecini. Primii care au sosit au fost polițiștii locali care au fost „întâmpinați cu ostilitate din partea organizatorului”, a precizat poliția într-un comunicat.