Un supraviețuitor Colectiv desemnat candidat PLUS pentru funcţia de primar al Sectorului 2

Un supraviețuitor al incediului de la Colectiv a fost ales să candideze din partea PLUS  pentru funcția de primar al Sectorului 2. Mai exact este vorba despre Adrian Albu conform unui comunicat PLUS transmis astăzi de Agerpres.

Acesta lucrează într-o corporație de peste 18 ani și este activist pentru drepturile pacienților și din 2016 este membru PLUS. Este cunoscut faptul că el a participat la campaniile “Fără penali în funcţii publice” şi “Oameni noi în politică” din postura de membru al Grupului Civic #Rezistenţa. Din vara anului trecut el a fost desemnat coordonator al comunității Locale Tei.

“Am decis să mă implic în administraţia locală a Sectorului 2, sector unde m-am născut, locuiesc şi lucrez. Sunt un om energic, cinstit şi bine intenţionat, cred într-o guvernare participativă şi am siguranţa că ştiu ce este de făcut pentru ca integritatea şi profesionalismul să fie puse în slujba tuturor concetăţenilor mei din Sectorul 2. Am văzut cum corupţia ucide sau ne afectează vieţile. De aceea, siguranţa şi calitatea vieţii vor fi priorităţile mele şi voi începe din prima zi să lucrez la obţinerea avizelor PSI pentru toate unităţile de învăţământ din Sectorul 2: creşe, grădiniţe, şcoli şi licee”, a declarat Adrian Albu.

“Ce-l mână în luptă nu se compară cu motivaţia niciunuia dintre noi. La Colectiv, şi-a pierdut sora şi asta îl face să fie unul dintre cei mai motivaţi candidaţi, care va lupta pentru siguranţa oamenilor din sectorul pe care-l reprezintă. De când l-am cunoscut, am văzut în el un om care nu renunţă niciodată”, a spus Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la PMB.

De menționat ar mai faptul că alianţa USR PLUS va avea candidaţi comuni atât în alegerile locale, cât şi în cele parlamentare. După desemnarea fiecărui candidat al partidelor, vor urma dezbateri şi negocieri până la jumătatea lunii martie, în vederea stabilirii unor reprezentanţi comuni.