Un ștrand cunoscut din Capitală a fost închis! Vezi de ce

Direcția de Sănătate Publică a decis să închidă temporar ștrandul Moghioroș, după ce 7 copii și 4 adulți au ajuns la spital. Foto: libertatea.ro

Ștrandul Moghioroș din cartierul bucureștean Drumul Taberei a fost închis temporar de Direcția de Sănătate Publică! Și asta după ce 7 copii şi 4 adulți au ajuns la spital prezentând stări de rău, amețeli și greață.  Copiii au fost transportaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, însă doar unul dintre ei a fost internat.

Victimele au susținut că de vină au fost vaporii de clor pe care i-au inhalat, așa că la piscină au ajuns şi cei de la protecția consumatorului, potrivit stirileprotv.ro. Inspectorii au prelevat probe de apă din bazine, dar s-au constatat şi alte nereguli. “Nu ştiu ce apa e, ce zeama o fi. Am luat din toate cele trei bazine, deficiențele sunt multiple. Noi alegem să oprim activitatea prestării de servicii. Am reuşit să intrăm şi în restaurantul acestui operator economic, şi acolo sunt deficienţe, spunem noi, majore”, a declarat Horia Constantinescu, preşedintele ANPC.

Inspectorii i-au amendat pe administratorii ştrandului cu 1.500 de lei. Ştrandul va rămâne închis până la sosirea analizelor de la apa prelevată din bazine şi lămurirea cauzelor care au dus la intoxicarea clienţilor acestui ştrand.