Un camion a luat foc în mers pe un drum din județul Giurgiu

Foto: facebook.com/www.isugiurgiu.ro

Circulaţia pe DN 6 a fost blocată astăzi pe ambele sensuri în dreptul localităţii Naipu, din judeţul Giurgiu, după ce cabina unui tir încărcat cu nisip a luat foc. Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti, potrivit Agerpres.

,,Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti au fost solicitaţi să intervină în această după-amiază pe DN 6, în dreptul localităţii Naipu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un cabina unui camion. În timpul mersului şoferul a simţit că de sub scaunul lui iese fum şi a reuşit să se autoevacueze. La faţa locului au ajuns patru pompieri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Camionul transporta nisip astfel încât încărcătura nu a fost afectată, dar capul tractor a ars în totalitate“, se arată într-o informare transmisă de reprezentanţii ISU Giurgiu.

Pe timpul desfăşurării intervenţiei circulaţia maşinilor a fost oprită pe ambele sensuri. Din cercetările efectuate la faţa locului a reieşit faptul că un scurtcircuit electric a fost cauza probabilă a producerii incendiului.