Un bărbat a fost pus sub control judiciar după ce a încercat să mituiască un poliţist

Foto: businessmagazin.ro

Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, se află sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, după ce a încercat să îi dea mită unui agent de poliție suma de 3.200 lei, potrivit Agerpres.

Bărbatului urma să i se întocmească dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

“Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, au prins în flagrant, la data de 25 mai 2020, un bărbat în vârstă de 38 ani, fără calitate specială, în timp ce remitea, cu titlu de mită, suma de 3.200 de lei unui agent de poliţie din cadrul IPJ Giurgiu – Poliţia Oraşului Bolintin-Vale. Banii au fost oferiţi pentru ca poliţistul să nu-i întocmească dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, se arată într-un comunicat de presă emis de DGA.

Pentru a nu constata infracţiunea săvârşită, bărbatul i-a promis poliţistului suma de 700 de euro. Agentul de poliţie a refuzat categoric oferta şi a sesizat fapta la DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu, sesizare înaintată Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.