Ultima tranşă de autobuze Mercedes a fost recepţionată de Primăria Capitalei

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat că ultima tranşă din cele 130 de autobuze Mercedes Citaro Hybrid achiziţionate de Primăria Capitalei a fost recepţionată. Mai exact, noile autovehicule vor intra în circulaţie începând din data de 1 decembrie, potrivit unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

“Suntem bucuroşi că am reuşit să intrăm în posesia tuturor vehiculelor, chiar mai devreme decât era prevăzut în graficul de livrare. Astfel, punem la dispoziţia călătorilor mijloace de transport moderne şi performante, pe unele dintre cele mai importante şi aglomerate linii din Bucureşti”, a spus directorul STB, Mihai Petcu.

Autobuzele noi vehiculele  vor intra în circulați, din data de 1 decembrie 2020, pe linia 205, iar mai apoi  vor fi distribuite şi pe traseele liniilor 301 şi 304. În prezent, autobuzele circulă şi pe liniile: 131, 105, 178, 133, 123 şi 605.

STB a mai declarat că noile autovehicule sunt prevăzute cu funcţii speciale destinate persoanelor cu dizabilităţi, cu instalaţie de climatizare, prize USB pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile, precum şi cu un sistem informatic performant, care permite furnizarea informaţiilor despre călătorie pasagerilor, în timp real.