23 aprilie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Ucigaşul profesoarei din Cernavodă a fost prins de poliție

Foto: GettyImages

Bărbatul care a ucis o profesoară din Cernavodă a fost găsit şi reţinut de poliție. Acesta urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, potrivit digi24.ro.

Este vorba despre un bărbat care efectuase diverse lucrări în locuinţa victimei. Individul, sub pretextul că trebuie să verifice cum montase nişte jaluzele, a revenit în apartamentul femeii, în vârstă de 52 de ani, şi, încercând să îi sustragă cheile uşii de la intrare, a fost surprins de către aceasta. Pentru că profesoara începuse să ţipe, individul i-a astupat acesteia gura cu o pereche de şosete, i-a legat mâinile la spate şi a strangulat-o.

Bărbatul a sustras apoi 500 de lei, mai multe carduri şi telefonul mobil al victimei, precizează anchetatorii.

El a fost găsit de poliţişti în apropierea unei localităţi aflate la aproximativ 70 kilometri depărtare de Cernavodă şi a spus că se simte rău pentru că a încercat să se sinucidă ingerând antigel şi otravă pentru şobolani.

După ce a fost transportat la spital şi i s-au acordat îngrijirile medicale necesare, individul a fost audiat şi reţinut pentru comiterea infracţiunii de omor.