17 ianuarie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Tulcea: Restricţii de circulaţie pe drumul judeţean Enisala-Sălcioara

Traficul autovehiculelor pe tronsonul de drum judeţean Enisala-Sălcioara este restricţionat, începând de luni, pentru desfăşurarea unor exerciţii militare în Poligonul din apropierea oraşului Babadag, se arată într-o informare făcută publică pe site-ul Consiliului Judeţean (CJ) Tulcea, potrivit Agerpres.

Exerciţiile militare cu muniţie de război se desfăşoară timp de două săptămâni, între orele 8.00 şi 23.00, iar în timpul weekend-ului acestea vor fi suspendate, astfel că traficul autovehiculelor se va desfăşura fără restricţii.

“Circulaţia pe DJ222 între localitatea Enisala şi localitatea Sălcioara va fi restricţionată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fără întrerupere pe interval de 60 de minute, cu pauze de 15 minute între ele, pentru decongestionarea traficului rutier. Pentru rezolvarea unor situaţii de urgenţă, se va lua legătura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de Pregătire pentru luptă Babadag la numerele de telefon 0240/562805 şi 0745736741”, se arată în informarea CJ Tulcea.

Autorităţile tulcene le recomandă şoferilor să folosească ruta alternativă de circulaţie care trece prin oraşul Babadag, Sălcioara-Babadag-Ceamurlia de Jos-Jurilovca.

“Nerespectarea recomandărilor prezentate mai sus poate duce la consecinţe grave de care Unitatea Militară nu se face răspunzătoare”, se mai specifică în anunţul CJ.

Print Friendly, PDF & Email