Tudorel Toader, mesajul dimineții pe Facebook

Tudorel Toader a revenit în forță pe Facebook iar ultimul mesaj l-a scris după modelul celor postate în perioada în care era ministrul Justiției. Foto: digi24.ro

Tudorel Toader a vrut să iasă în evidență în această dimineață atunci când a postat pe contul său de Facebook un mesaj pe modelul celor pe care le scria în perioada în care era ministru al Justiţiei. El a vrut să le transmită contestatarilor săi că a publicat mai multe cărți de specialitate juridică, lucrări la care a avut un tiraj de peste 200.000 de exemplare.

Dar asta nu e tot! Același Tudorel Toader și-a încheiat postarea de pe Facebook cu un anunț original. ,,Acest mesaj va fi sters peste doua ore!”, a scris fostul ministru al Justiției pe rețeaua de socializare. Într-un mesaj anterior, Toader a anunțat că va publica o carte despre perioada în care a fost în Guvernul României.

De altfel, Tudorel Toader a transmis în ultimele luni o serie întreagă de mesaje pe Facebook. În unele dintre ele Toader a făcut referire la activitatea sa de la Ministerul Justiţiei de când nu mai ocupă această funcţie. Vezi mai jos ultimele două postări de pe Facebook ale lui Tudorel Toader.