22 ianuarie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Trupa rock americană Godsmack va susține un concert la Bucureşti în 2022

Foto: News.ro

Trupa rock americană Godsmack va concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe  data de 26 octombrie 2022, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Mai exact, concertul  va avea loc în cort şi pentru care vor fi puse în vânzare aproximativ 1.750 de bilete și vine  la distanță de trei ani de la cea mai recentă prezenţă a grupului pe scena românească.

Biletele vor fi puse în vânzare  vineri,  17 decembrie, la ora 10:30, prin reţeaua iabilet.ro. Evenimentul va avea loc cu respectarea normelor în vigoare la momentul desfăşurării.

Trupa Godsmack a debutat în 1995 şi  până acum a lansat şapte albume de studio, care s-au bucurat de succes internaţional. Trei dintre albume au fost consecutiv numărul 1 în Billboard 200 – „Faceless”, „IV” şi „The Oracle”. Muzicienii au avut şi 23 de piese în top 10 radio hits în Statele Unite, dintre care 17 au fost în top 5, un record pentru un artist rock.

Cel de-al şaptelea album al trupei, „When Legends Rise”, a fost lansat pe 27 aprilie 2019. Încă de la înfiinţare, Godsmack a fost prezentă în turneul Ozzfest de mai multe ori şi a cântat la cele mai mari festivaluri internaţionale.

Grupul este format din Sully Erna (voce, chitară), Tony Rombola (chitară), Robbie Merrill (bas) şi Shannon Larkin (tobe).

Print Friendly, PDF & Email