23 aprilie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Trump lansează un nou site prin care să păstreze contactul cu susţinătorii săi

Foto: Twitter

Fostul preşedinte Donald Trump şi fosta Primă Doamnă Melania Trump anunţă un nou site, 45office.com, menit să-i ţină în contact cu susţinătorii, care pot să ceară mulţumiri personalizate în urma participării la evenimente, relatează Axios, preluat de news.ro.

Website-ul 45office.com face parte dintr-un efort al lui Trump de a-şi reface prezenţa online, după ce a fost dat afară de pe reţele de socializare în urma atacului sângeros de la 6 ianuarie, la Capitoliu.

Fostul preşedinte american se ”angajează să apere magnifica moştenire a administraţiei Trump” şi ”să apere programul America First”, se arată pe pagina de primire a site-ului.

Al 45-lea preşedinte al Statelor Unite a ”lansat cea mai extraordinară mişcare politică din istorie, a detronat dinastii politice şi a înfrânt establishmentul de la Washington”, se arată pe această pagină.

Ea laudă modul în care Trump a gestionat pandemia covid-19 – criticată aspru sâmbătă, la CNN,  de către reprezentanţi ai Grupul de lucru în lupta împotriva covid-19 ai administraţiei lui Joe Biden.