Tramvaiul 41 își reia circulația normală pe Podul Grant

Foto: digi24.ro

Linia de tramvai 41 îşi reia circulaţia normală pe Podul Grant începând de mâine  dimineaţă. Acest lucru se întâmplă după ce au fost finalizate lucrările de consolidare a podului, a anunţat Primăria Capitalei într-un comunicat transmis Agerpres. În prezent, tramvaiele 41 circulă între terminalele Ghencea şi Piaţa Presei Libere în ambele sensuri, având restricţie de circulaţie pe un singur fir (,,la paletă”) în zona podului.

Tramvaiele 41 nu vor circula din această seară de la ora 21,30 până mâine dimineață la ora 5, interval în care vor fi demontate piesele de cale utilizate temporar pentru circulaţia alternativă. Pentru preluarea călătorilor de pe acest traseu, de la ora 20 va funcţiona linia navetă de autobuze 641 între terminalele Ghencea şi Piaţa Presei, pe bd. Ghencea, str. Braşov, str. Lujerului, Pasaj Lujerului, şos. Virtuţii, Calea Crângaşi, Pasaj Grant, str. Turda, bd. Mareşal Alexandru Averescu, bd. Mărăşti, bd. Expoziţiei.

Lucrările de reabilitare şi consolidare a Podului Grant sunt realizate de Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje. Valoarea totală a contractului, pentru ambele tronsoane ale podului, se ridică la aproape 12 milioane de euro.