13 iunie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Tramvaiele din Ploieşti vor fi personalizate prin tehnica graffiti cu simboluri ale oraşului

Foto : Primaria Ploiesti / Facebook

Tramvaiele din municipiul Ploieşti vor fi personalizate prin tehnica graffiti cu simboluri ale oraşului, cum ar fi dramaturgul Ion Luca Caragiale, în cadrul unei iniţiative civice locale.

Potrivit unui comunicat emis, luni, de Primăria Ploieşti, preluat de Agerpres, această inițiativă inedită a venit de la un grup de tineri pasionaţi de arta stradală  care îți doresc ca, prin tehnica graffiti, tramvaiele care circulă în oraş să primească o înfăţişare modernă şi atractivă. În acest fel  va fi promovată  în mod artistic imaginea Ploieştiului.

“Cu imaginaţie şi din dorinţa de a exprima aprecierea faţă de cel mai mare dramaturg român, Ion Luca Caragiale, primul tramvai a fost redecorat exterior în culori vii. În spiritul acestei iniţiative locale vor fi personalizate, anul acesta, şi celelalte tramvaie din municipiul nostru. Acestea vor fi branduite cu simbolurile urbei noastre, din diferite domenii (cultură, sport, etc). Artistul ploieştean care va realiza gratuit lucrările în cadrul acestui acest proiect este Călin Silviu (…), recunoscut în rândul pasionaţilor de artă stradală cu semnătura MEBS”, precizează sursa citată.