19 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Trailerul filmului „Spider-Man: No Way Home”, cu Tom Holland în rol principal a fost lansat oficial

Foto News.ro

Trailerul filmului „Spider-Man: No Way Home”, cu Tom Holland, Zendaya şi Benedict Cumberbatch în distribuţie, a fost lansat oficial, după ce duminică noapte a apărut pe toate reţelele de socializare, potrivit unui comunicat News.ro. 

În acest nou film, personajul principal Peter Parker  va intra într-o luptă cu cel mai brutal inamic de până acum – trecutul. După aproximativ un an de speculaţii, trailerul confirmă intriga pe mai multe planuri a „No Way Home”, în care Spider-Man se întâlneşte cu personajele negative din francizele anterioare, scrie Variety.

Este vorba despre Doctor Octopus, jucat de Alfred Molina, de Electro (Jamie Foxx) şi de Green Goblin (Willem Dafoe). În cea mai recentă continuare „Spider-Man”, identitatea reală a lui Parker a fost dezvăluită în ultimele momente ale filmului. De acum, viaţa lui este marcată de haos.

Cumberbatch este Doctor Strange, căruia Parker îi cere ajutorul. Zendaya îşi reia rolul MJ, Jacob Batalon revine ca Ned Leeds, Marisa Tomei – ca mătuşa May, Benedict Wong – ca Wong şi Jon Favreau – ca Happy Hogan.

Lungmetrajul, al treilea cu Holland în prim-plan, este regizat de Jon Watts.

„Spider-Man: No Way Home” este programat să fie lansat în cinematografe  abia pe data de 17 decembrie.

Print Friendly, PDF & Email