23 aprilie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Traian Berbeceanu a fost numit administrator public al municipiului Deva

Foto: news.ro

Fostul prefect al Capitelei Traian Berbeceanu a fost numit administrator public al municipiului Deva, potrivit unui anunț făcut de primarul oraşului, Florin Nicolae Oancea.

”Bun venit în echipă, Traian Berbeceanu, administrator public al Municipiului Deva!”, a se arată într-un mesaj  postat pe  Facebook de  edilul din Deva, Florin Nicolae Oancea.
În mod oficial, Berbeceanu a fost prezentat în noua funcţie, luni, 5 aprilie  în cadrul unei conferinţe de presă. ”Sunt convins că împreună vom face lucruri bune pentru deveni. Vă asigur că am rămas acelaşi om deschis, vrem să comunicăm cât mai bine cu cetăţenii care au aşteptări mari de la noi”, a declarat Berbeceanu.
Traian Berbeceanu a fost până la începutul lunii martie prefect al Capitalei, dar și-a pierdut acest post în urma algoritmului politic negociat de formaţiunile din coaliţia guvernamentală.
Totodată, în trecut,  Traian Berbeceanu a avut funcția de  şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, dar şi şef de cabinet al ministrului de Interne.