11 aprilie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Toate cele 10 sezoane ale serialului „Friends” se vor putea vedea pe HBO GO din aprilie

A fost anunțat că toate sezoanele serialului „Prietenii tăi/ Friends”, premiat de-a lungul anilor cu trofee Emmy şi Globul de Aur, se vor putea vedea pe platforma HBO GO începând din luna aprilie, potrivit news.ro.

Serialul „Friends” este recunoscut ca unul dintre cele mai bine cotate seriale de televiziune, o comedie despre experienţele unui grup de prieteni din cartierul Manhattan care încearcă să-şi croiască un drum, pe cont propriu, în New York.

Toate cele 236 de episoade ale serialului au fost filmate în faţa unui public live, pe celebrul platou 24 din studiourile Warner Bros. din Burbank, California. În distribuție se regăsesc  actorii Jennifer Aniston, în rolul Rachel Green, Courteney Cox, în rolul Monica Geller, Lisa Kudrow, în rolul Phoebe Buffay, Matt LeBlanc în rolul Joey Tribbiani, Matthew Perry, în rolul Chandler Bing, şi David Schwimmer, în rolul Ross Geller.

În cadrul celor 10 sezoane, o serie de actori şi actriţe de top au avut roluri episodice în serial, precum Brad Pitt, Reese Witherspoon, Susan Sarandon, George Clooney, Paul Rudd, Tom Selleck, Bruce Willis, Kathleen Turner, Sean Penn, Gary Oldman, Ben Stiller, Winona Ryder, Christina Applegate şi Julia Roberts.

„Friends” a fost realizat de Marta Kauffman şi David Crane, producători executivi, alături de Kevin Bright.

Serialul a fost difuzat din septembrie 1994 până în mai 2004, și a ajuns să se claseze  anual printre primele zece cele mai vizionate show-uri americane.

Publicul de acasă va putea să vadă episoadele începând cu 15 aprilie pe HBO GO.

Lasă un răspuns