Toaletă de 80.000 de euro pe care elevii din Teleorman nu o pot folosi

Toaleta unei şcoli din judeţul Teleorman a costat cât un apartament cu două camere din Bucureşti. Potrivit digi24.ro, investiția de 80.000 de euro stă însă închisă, iar elevii merg tot la toaleta veche, din spatele curții, unde gardul stă să cadă iar haznaua unor vecini ocupă ilegal o parte din terenul şcolii.

Am încercat să fac această hazna să dispară și mi-au promis că da. Să-și facă hazna în curtea lor dar nu s-a întâmplat nimic”, a spus Vlad Țănțel, directorul școlii.

Primarul localităţii este foarte mândru de noua toaletă, pentru construcția căreia a primit bani prin fondul național de dezvoltare. Grupul sanitar de la școala gimnazială din localitatea Buzescu a costat aproape 400.000 de lei.

Elevii sunt nevoiți să meargă tot la toaleta de afară care reprezintă un real pericol pentru aceștia, deși lucrările pentru noua toaletă au fost finalizate de cel puțin o lună.

Cu toate că lucrările au fost finalizate în luna septembrie, toaleta nu a fost dată în folosință, iar copiii sunt nevoiți să folosească în continuare vechea toaletă. Părinții speră că toaleta cea nouă a școlii va fi deschisă înainte să vină frigul.

Foto: digi24.ro