3 august 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Thrillerul de acţiune „Black Widow”, cu Scarlet Johansson în rol principal, din 9 iulie în cinematografele româneşti

Foto: news.ro

„Văduva Neagră/ Black Widow”, thriller de acţiune  marca Marvel din seria „Avengers”, cu Scarlet Johansson în rol principal, va rula în cinematografele româneşti începând cu data de  9 iulie.

Filmul o are în prim plan pe Natasha Romanoff, care este nevoită să îşi confrunte trecutul după ce se trezeşte prinsă într-o conspiraţie ce are legătură cu viaţa ei. Urmărită de o forţă care pare decisă să o doboare, Natasha trebuie să facă faţă repercusiunilor din perioada în care era spion şi să repare relaţiile lăsate în urma ei cu mult înainte de a deveni un Avenger.

„Am simţit de la bun început, de la primele discuţii despre un potenţial film de sine stătător, că nu are niciun sens să îl facem dacă nu săpăm adânc în trecutul ei”, afirmă Scarlett Johansson, potrivit unui comunicat remis News.ro. „Cum am mai jucat acest personaj  în ultimii ani, am vrut sa ma asigur că rolul va genera satisfacţie şi pentru mine şi pentru fani”.

Producătorul Kevin Feige, preşedintele şi directorul de creaţie al Studiourilor Marvel, a declarat că personajul Natasha Romanoff a stârnit interes de la apariţia sa în „Iron Man 2”, producţie a anului 2010.

Bazat pe seria de benzi desenate Marvel publicată pentru prima dată în 1964, filmul „Black Widow” îi are în ditribuţie pe Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/ Black Widow), Florence Pugh (Yelena Belova), David Harbour (Alexei aka Red Guardian) şi Rachel Weisz (Melina).

Regia este semnată de Cate Shortland, iar producător este Kevin Feige. Responsabili de scenariu sunt Eric Pearson alături de Jac Schaeffer şi Ned Benson.

Lungmetrajul este distribuit de Forum Film România în format 3D, IMAX 3D, subtitrat şi va avea premiera în cinematografe pe 9 iulie 2021.

„Are o poveste atât de bogată! În toate celelalte filme din serie am făcut referire la diverse detalii din biografia ei. De data aceasta am abordat povestea dintr-o altă perspectivă, complet neaşteptată. Natasha s-a confruntat cu multe probleme în ultima vreme – mai ales că descoperim indicii despre ele în celalalte filme – unele dintre ele chiar surprinzătoare pentru oameni”.

Potrivit lui Feige, Scarlet Johansson a fost cea care a luat legătura cu regizoarea Cate Shortland pentru a afla dacă ar putea fi la cârma noului film. „Cate a venit la Los Angeles şi, instantaneu, s-a îndrăgostit de personaj şi de toate nuanţele lui. Şi-a dat seama că ar putea spune o poveste personală şi că ar putea face ceva cu totul special pe marele ecran”, mai spune Feige.