24 septembrie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

The Artist Awards 2021 – pe 18 şi 19 septembrie, la Craiova

Foto: The Artist Awards/Facebook.com

 

The Artist Awards, cel mai mare show dedicat industriei muzicale din România, care încheie cea de-a XVII-a ediţie a Festivalului Internaţional “Elena Teodorini”, se va desfășura  18 şi 19 septembrie, în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova.

INNA, Carla’s Dreams, Irina Rimes sau The Motans sunt doar câteva dintre invitații care vor urca pe scena The Artist Awards 2021 şi vor susţine show-uri memorabile, precizează organizatorii într-un comunicat transmis AGERPRES.

Alături de cei mai populari şi îndrăgiţi artişti români, Opera Română Craiova a pregătit o surpriză pentru public, mai exact un program special pentru cea de-a doua zi a evenimentului.

The Artist Awards 2021 este un eveniment gratuit. Accesul la eveniment se va face în baza adeverinţei de vaccinare sau a unui test PCR sau antigen cu rezultat negativ, făcut cu cel mult 72 de ore, respectiv 24 de ore înainte.

“O zonă VIP cu 200 locuri pe scaune va fi amenajată pentru cele două zile de eveniment, în care spectatorii se pot bucura de cea mai bună vizibilitate şi pot savura cele peste şase ore de show-uri muzicale în fiecare zi. Sunteţi invitaţi să luaţi parte live la cel mai aşteptat eveniment muzical al acestui an şi să fiţi martorii unor recitaluri senzaţionale din confortul locurilor amenajate în gradena destinată publicului amplasată în zona fântânii muzicale’‘, au mai declarat  arată organizatorii.

Biletele pentru zona VIP, cu preţul de 100 lei pe zi, au fost puse joi în vânzare la agenţia Operei Române Craiova.