22 ianuarie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Thailanda se redeschide pentru România. Vezi detalii

Foto: Profimedia

Thailanda a adăugat 17 noi țări pe lista statelor ale căror cetățeni complet vaccinați pot vizita statul asiatic fără a mai fi nevoiți să stea în carantină, potrivit digi24.ro.

România a intrat, alături alte 16 state, pe lista țărilor ale căror cetățeni complet vaccinați pot călători în Thailanda fără a fi nevoiți să stea în carantină.

Conform unui anunț făcut luni de secretarul pentru afaceri externe Thani Thongphakdi, cele 17 țări adăugate pe listă sunt: India, Taiwan, Laos, Myanmar, Filipine, Croația, Indonezia, Kuweit, Maldive, Mongolia, Nepal, Oman, România, Slovacia, Sri Lanka, Vietnam și Luxemburg.

În total, Thailanda primește fără carantină călători complet vaccinați din 63 de țări – primele state pentru care și-a deschis granițele au fost anunțate pe 21 octombrie.

Și cetățenii complet vaccinați din alte țări vor avea voie să călătorească în Thailanda, însă numai prin prin programe turistice strict supravegheate și numai după ce vor sta o săptămână în carantină înainte de a se putea deplasa în interiorul țării.

Turiștii care nu sunt vaccinați sau nu au schema completă trebuie să stea în carantină la hotel timp de zece zile.

Rezervările la hoteluri, venite în special de la cetățeni din cele 63 de țări, sunt în creștere, ceea ce arată că redeschiderea țării atrage turiști, a declarat guvernatorul Autorității pentru Turism a Thailandei (TAT), Yuthasak Supasorn.

Print Friendly, PDF & Email