Teodorovici vrea ca PSD să aibă candidat propriu la prezidențiale

Eugen Teodorovici și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale. El speră ca PSD să câștige acest scrutin, iar social-democrații să dea din nou președintele României, după 15 ani

Eugen Orlando Teodorovici, președintele executiv al PSD, vrea să candideze la președinția Romaniei, fără a ține cont de contracandidați sau de ce șanse va avea la începutul campaniei electorale . Actualul ministru de Finanțe a vorbit și despre o reformă în PSD, care ține afirmat ține de noile principii, și nu neapărat de fețe noi .

Eugen Teodorovici speră ca Viorica Dăncilă să fie de acord ca PSD să aibă candidat propriu la alegerile prezidențiale

Teodorovici susține că PSD trebuie să aibă candidat propriu la alegerile prezidenţiale. Într-un interviu la Antena 3, ministrul de Finanțe a venit cu explicații. ,,PSD-ul trebuie să aibă candidat propriu.  Este un partid mare, este un partid de la care lumea aşteaptă foarte mult şi un partid care nu a dat de 15 ani preşedintele României şi cred că după 15 ani de preşedinte din zona de dreapta şi lumea poate să vadă foarte clar astăzi care este situaţia după această perioadă, merită pe deplin ca PSD să aibă un preşedinte”, a declarat Teodorovici.

Acesta a vorbit despre candidatura sa la alegerile prezidențiale, care vor avea loc spre finalul acestui an. “Vizavi de dorinţa mea de a candida, am spus mereu că odată şi odată voi candida şi asta trebuie să fie obligaţia fiecărui om politic, să dorească să crească ca şi funcţie, ca şi poziţie politică, dacă e sigur pe el şi convins că poate să facă bine din acele funcţii cât mai înalte”, a spus Teodorovici.

Eugen Teodorovici susține că schimbarea în PSD nu se face doar cu feţe noi, dar şi
cu principii noi

Președintele PSD a mai spus că membrii partidului trebuie să înțeleagă importanța votului din 26 mai, pentru a putea realiza că adevărata schimbare și reformare ține de noi principii: ” Poate acest moment de 26 mai a fost pentru noi, şi am spus-o imediat după acest moment, un moment foarte important pentru noi ca şi partid şi poate şi pentru noi ca şi ţară. Dacă PSD înţelege foarte clar votul cetăţenilor, dacă vrea cu adevărat să se schimbe, să se reformeze, dacă vrea cu adevărat să înţeleagă că schimbarea nu se face doar cu feţe noi, dar şi cu principii noi”.