Tensiuni tot mai mari la Dinamo! Negoiță nu vrea să-l lase pe Prunea în cantonamentul din Spania

Foto: digisport.ro

Managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea, ar putea să nu facă deplasarea cu echipa în cantonamentul din Spania, scrie digisport.ro. Și asta pentru că patronul Ionuț Negoiță ar vrea să-l taie de pe lista delegației dinamoviste. Prunea a recunoscut tensiunile din cadrul clubului, dar a precizat că nu va demisiona.

,,Marginalizare nu văd de ce să fie, cât timp suntem la treabă în fiecare zi. Am citit și eu despre plecarea în cantonament, nu știam de o asemenea variantă. Să vedem dacă e și adevărat. Nu mă simt deloc confortabil în momentul ăsta. La noi, astea sunt trecătoare. Important este ca atmosfera să fie propice pentru băieți. Băieții se pregătesc foarte bine, este o perioadă grea și pentru ei, cu două antrenamente pe zi”, a spus Florin Prunea în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Oficialul dinamovist a mai precizat că nu a vorbit în acest an cu Ionuț Negoiță. Cât despre cantonamentul de pregătire din Spania, de la Benahavis, lotul de jucători antrenat de Dusan Uhrin va pleca acolo pe 13 ianuarie. În cadrul acestei perioade de pregătire, dinamoviștii vor disputa și patru meciuri amicale.