Telenovela Neymar continuă! Vezi ce ofertă a făcut Barcelona

Ultima ofertă făcută de Barcelona pentru a-l transfera pe Neymar este de 200 de milioane de euro, plus trei jucători.     Foto: telekomsport.ro

Încă o ofertă absolut fabuloasă pentru Neymar, făcută de această dată de FC Barcelona. Potrivit BBC, clubul catalan le-a oferit francezilor de la PSG suma de 200 de milioane de euro, plus trei jucători pentru ca starul brazilian să se transfere la echipa spaniolă. Iar această ofertă ar fi pe placul șefilor campioanei Franței. Fotbaliștii oferiți ca monedă de schimb sunt Ivan Rakitic, Todibo și Ousmane Dembele, ultimul sub formă de împrumut pentru un an, scrie digisport.ro.

Dacă telenovela Neymar se va încheia odată cu tranzacția dintre Barcelona și PSG, fotbalistul brazilian va reveni la gruparea de pe Nou Camp după doi ani. Neymar se află la PSG din anul 2017, atunci când a fost cumpărat de la FC Barcelona pentru suma record de 222 de milioane de euro. Neymar a jucat 58 de meciuri şi a marcat 51 de goluri pentru campioana Franței în toate competiţiile.

În această vară, în afara Barcelonei, au mai fost două echipe de top care au făcut oferte pentru transferul lui Neymar. Este vorba de Real Madrid și de Juventus Torino.