Teatrul Odeon deschide stagiunea 2020 – 2021 cu premiera spectacolului „Kilometrul Zero”

Foto: news.ro

Pe 20 septembrie, duminică, Teatrul Odeon va deschide stagiunea 2020 – 2021 cu premiera spectacolului „Kilometrul Zero”, de Saviana Stănescu, în regia lui Andrei Măjeri, cu Ioana Bugarin, Diana Gheorghian, Nicoleta Lefter şi Alexandru Papadopol în distribuţie.

«Kilometrul Zero (The Revolution Project)» nu are miza unui spectacol documentar, fiind o pledoarie pentru puterea vindecătoare a imaginaţiei, un gând aruncat către existenţele curmate la Revoluţie”, a transmis regizorul Andrei Măjeri  prin intermediu unui comunicat preluat de news.ro.

Este important de menționat că piesa a fost dezvoltată de Saviana Stănescu în România, ca autoare în rezidenţă a Muzeului Naţional al Literaturii Române, şi a fost prezentă, în premieră anul trecut, sub forma unui spectacol-lectură în regia autoarei, în cadrul platformei Internaţionale de teatru Bucureşti #6, cu tema „Revoluţia mea”, curatoriată de criticul de teatru Cristina Modreanu.

Scenografia spectacolului de la Odeon, care va fi prezentat în Sala majestic şi pe 1 octombrie, este semnată de Constantin Ciubotariu.

Cei care doresc să participe la spectacol trebuie să știe că biletele pot fi cumpărate online, de pe teatrul-odeon.ro, şi de la casa de bilete a instituţiei,și  costă 20 şi 40 de lei.

Următoarele spectacole din repertoriu programate la Sala Majestic sunt: „Delirium”, de Enda Walsh, după „Fraţii Karamazov” de F.M. Dostoievski, în regia lui Vlad Massaci, pe 3 octombrie, de la ora 19:00, şi „Pe jumătate cântec”, de Crista Bilciu, one-woman show Anda Saltelechi, pe 4 octombrie, ora 19:00.