Teatrul Nottara revine cu stagiunea estivală din iulie pe mai multe scene din București

Foto: news.ro

Teatrul Nottara a anunța o stagiunea estivală, ce va avea loc pe mai multe scene din aer liber în București.

În această vară, publicul este invitat să urmărească spectacolele precum “Thailanda”, “Praf de stele”, “Despre olteni cu dragoste”, “Repetiţia vieţii mele”, “Oglinda neagră”, “Citadela” şi “Aici nu-i de joacă”. În situația actuală, acestea se vor juca în mai multe spații amenajate pentru a putea să ofere publicului condiții de siguranță, respectiv: Teatrul de Vară din Herăstrău, Curtea de Onoare a Muzeului Naţional de Artă al României, Terasa Teatrului Ţăndărică, curtea TVR, în cadrul proiectului Teatru în TVR, potrivit  unui comunicat preluat de news.ro.

Stagiunea estivală se va redeschide pe 2 iulie, cu spectacolul “Citadela”, o producţie a Doctor’s Studio, care se va juca pe Terasa de la Teatrul Ţăndărică. Următoarele reprezentaţii au fost stabilite pe 9, 16 şi 23 iulie. Instalaţia audio-vizuală “Citadela” are ca punct de pornire monodrama “Grounded” de George Brant şi este interpretată de Isabela Neamţu şi regizată de Ligia Ciornei. “Citadela” extinde povestea războiului tehnologic din “Grounded” şi documentează conflictele purtate pe calea aerului, întorcându-se în trecut pentru a omagia curajul primelor femei pilot din România.

Potrivit organizatorilor toate evenimentele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile ce au fost impuse pentru a respecta măsurile de protecţie împotriva COVID-19. Se mai menționează că programul ar putea să fie modificat în funcţie de starea vremii.