Teatrul Nottara reia de miercuri reprezentaţiile cu public

Teatrul Nottara a anunțat că, începând de miercuri, va relua reprezentaţiile cu public cu spectacolul “Aici nu-i de joacă” montat de actriţa Catrinel Dumitrescu, care o are parteneră pe Victoria Cociaş.

“După o lungă aşteptare, Teatrul Nottara are bucuria să îşi întâmpine din nou publicul în sala de spectacol. (…) Acum a sosit momentul mult dorit al revederii la sediul Teatrului Nottara, cu un spectacol despre trăirile şi emoţiile de care acum avem nevoie poate mai mult decât oricând: dragoste, prietenie, tandreţe şi optimism. ‘Aici nu-i de joacă’ propune o întâlnire emoţionantă cu două mari actriţe, Catrinel Dumitrescu şi Victoria Cociaş, care ne reamintesc despre importanţa acestor lucruri, într-o poveste surprinzătoare, cu multe răsturnări de situaţie, interpretată cu umor şi cu sinceritate”, potrivit unui comunicat al teatrului Nottara preluat de Agerpres.

Instituția de cultură a stabilit că spectacolul va avea loc miercuri, 27 ianuarie, de la ora 19,00, la Sala George Constantin.

De asemenea, în aceeași sala, joi, de la ora 19,00, este programat spectacolul “Praf de stele” de Norm Foster, în regia lui Lucian Sabados, cu Alexandru Jitea, Luminiţa Erga, Diana Roman şi Ada Navrot.

Vineri, în acelaşi spaţiu, de la ora 19,00, se va putea vedea comedia “Thailanda” de Dimitris Kechaidis şi Eleni Chaviara, în regia lui Alexandru Jitea, cu Andreea Măcelaru Şofron, Victoria Cociaş şi Cristina Stoica Ivanciuc.