Teatrul Naţional din Craiova va continua să difuzeze spectacole online

Teatrul Naţional “Marin Sorescu” din Craiova a anunțat că până la finalul acestei luni, va continua să transmită spectacole online. Acestea au fost jucate pe scenă în stagiuni din perioada 1998-2014.

Într-un comunicat transmis de instituție și preluat de Agerpres se specifică: “În perioada următoare stăm în continuare pe cât de mult posibil acasă şi continuăm joaca online. Între 19 şi 31 mai 2020 ne întâlnim pe pagina oficială a Teatrului Naţional ‘Marin Sorescu’ – facebook.com/tncms.oficial/ cu artiştii Naţionalului craiovean. Pe 19 mai ‘Cântă cu…’ actriţa Monica Ardeleanu pasajele de muzică din spectacolul ‘Nunta Însângerată’, regia Andrei Măjeri, iar pe 26 mai vă încurajăm să iscaţi un concert în casele voastre alături de actriţa Iulia Colan, pe teme muzicale din ‘Dacă am gândi cu voce tare’, în regia lui Radu Afrim. Teatroteca TNC continuă cu 3 seri consecutive dedicate regizorului Vlad Mugur. Pe 20, 21 şi 22 mai vor fi transmise live spectacolele ‘Slugă la doi stăpâni’ de Carlo Goldoni (Stagiunea 1998-1999), ‘Aşa e… (dacă vi se pare) (Stagiunea 1999-2000)’ de Luigi Pirandello şi ‘Carnavalul bârfelor’ după Carlo Goldoni (Stagiunea 2000-2001)”. 

În  această săptămână, mai exact pe 22 mai și 28 mai este programat să se difuzeze spectacolul “Poliezia”, semnat de Lia Dogaru, scenografa teatrului. În cadrul lui vor recita actorii Ştefan Cepoi, Constantin Cicort, Anca Dinu, Alina Mangra, Cerasela Iosifescu, Sorin Leoveanu, Ramona Drăgulescu, Nicolae Poghirc.