3 august 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Teatrul “Ion Creangă” prezintă o nouă poveste în Amfiteatrul #VăraTIC

Foto: News.ro

Spectacolul „Cei trei purceluşi” care constituie o adaptare după clasica poveste a celor trei năzdrăvani care şi-au construit căsuţe pentru a se ascunde de lup, va fi prezentat în Amfiteatrul VăraTIC de la Teatrul “Ion Creangă”, sâmbătă, 19 iunie. 

Copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 6 ani sunt așteptați  la spectacolul  în premiera sâmbătă, de la ora 18.00, în aer liber, în Amfiteatrul VăraTIC din grădina Casei Eliad (Bd. Mircea Vodă nr. 5).

Scris şi regizat de Ion Ionuţ Ciocia, spectacolul face parte din proiectul „ideaTIC. Laboratorul de poveşti”, o iniţiativă lansată de Teatrul “Ion Creangă” cu scopul de a încuraja realizarea de producţii după idei şi texte propuse de actorii teatrului.

Cu o montare dinamică, bazată pe interactivitate şi o abordare creativă a mijloacelor scenografice imaginate de Andrei Răduţ, spectacolul va putea fi urmărit pe întreaga durată a stagiunii estivale „VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru”.

În distribuţie se regăsesc: lupul – Ion Ionuţ Ciocia, purceluşii – Julieana Drăghici, Maria Ţăran, Cristian Creţu/Voicu Hetel.

Biletele pentru reprezentaţia din 19 iunie (premieră) şi 27 iunie sunt disponibile online, pe platformele entertix.ro şi myticket.ro, şi la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă – tel. 0767.934.374.