Teatrul Bulandra continuă spectacolele online. Vezi detalii

În această săptămână Teatrul Bulandra și-a dedicat spectacolele online regizoarei Cătălina Buzoianu. Potrivit unui comunicat transmis de Agerpres, se vor putea vedea spectacolele “Patul lui Procust” de Camil Petrescu – miercuri; “Petru” de Vlad Zografi – vineri şi “Turandot” de Carlo Gozzi – duminică.

Publicul de acasă va putea să vadă toate spectacolele online, prin intermediul paginii de Facebook a instituției , dar și pe site-urile bulandra.ro și smartradio.ro.

Tot în cadrul acestei săptămâni speciale, pe site-ul Teatrului Bulandra vor putea fi consultate fotografii, cronici,precum și gânduri ale regizoarei sau ale celor cu care ea a colaborat de-a lungul timpului.

Mai trebuie menționat faptul că  regizoarea Cătălina Buzoianu a debutat la Teatrul Bulandra în anul 1975, cu spectacolul “Hedda Gabler de Ibsen”. Este anul în care a pus în scenă şi “Interviu” de Ecaterina Oproiu, o producţie care a rămas în istoria spectacologiei româneşti datorită adaptării inspirate a textului şi a interpretărilor de excepţie, din distribuţie făcându-se remarcate actriţe precum Gina Patrichi, Mariana Mihuţ, Tamara Buciuceanu, Draga Olteanu-Matei. Regizoarea Cătălina Buzoianu a revenit la Teatrul Bulandra după anul 1985, unde a rămas până în anul 2006, când a ieșit la pensie.